Search
Close this search box.

Prestanak pušenja uz hipnooozu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

Nekima prestanak pušenja korištenjem hipnoze zvuči kao zadnja opcija. Možda ste nekada prestali pušiti, i to je trajalo neko vrijeme… no, onda se dogodi nešto. Posao, društvo, obitelj, novac proizvede napetost i stres u nekom trenutku. Kada ta napetost dođe, tražite smirenje, opuštanje, utjehu. I ponovno zapalite. I onda još jedna, pa još jedna – mogu ja to kontrolirati – i odjednom je to kutija (ali bar nisu dvije) i dvije kutije (ali ima ljudi koji puše tri) ili čak tri kutije (od nečeg ionako moram umrijeti…).

Pokušali ste opet – i ovaj put korištenjem nikotinskih naljepnica, žvakaćih guma, e-cigaretama… sve da nadomjestite okuse, kemiju, bez dima pa je i prihvatljivije na različitim lokacijama –  no i dalje zapalite i vraćate se svojoj “dozi”.

I onda Vam je netko preporučio hipnozu. Ili ste čuli za tu mogućnost… znate da je netko uspio prestati pušiti kroz hipnozu… Skeptični ste. Za početak, nikada Vas nisu hipnotizirali niti biste željeli da Vas itko kontrolira. Proguglali ste hipnozu i gotovo na svakoj stranici koju ste otvorili, redala su se pojašnjenja o hipnozi i razbijanja mitova i laži koje smo usvojili većinom zbog raznih filmova i bajki. Shvatili ste da VI imate KONTROLU. Ne može Vas nitko nagovoriti da činite nešto protiv sebe. I sigurno nećete lajati i kokodakati (osim ako to ne činite ionako).

Odlučite se i pozovete, pošaljete e-mail upit, i jednog dana nalazite se u toj famoznoj fotelji, spremni za svoje prvo iskustvo ulaska u hipnotičko stanje. Tijekom susreta razgovarate o okidačima – kada sve pušite, gdje, zašto. Navodite razloge zbog kojih želite prestati pušiti korištenjem hipnoze. I kroz taj razgovor saznajete sve o hipnozi, što radi i kako radi i zašto djeluje. Sjajno! Prilično je jednostavno i naučili ste štošta. I sada je sam postupak potpuno jasan i osjećate se ugodno.

Nakon hipnoze osjećate da ne želite cigaretu – ne još. Pričekat ćete da dođete kući. No prave potrebe još uvijek nema. Pričekat ćete još malo. Ipak, ni tada je ne želite. Pomislite kako je to čudno, no idućeg dana uz tek neznatne posljedice detoksikacije, pijete vodu i uviđate kako vam voda pomaže i smiruje vas.

Kada se ponovno vratite dva -tri dana kasnije, osjećate se puni nade i vjerujete u uspjeh. Mirniji ste no ikada do tada. I spremni ste nastaviti biti nepušač zauvijek!

Otpustite strah i poklonite si dar zdravlja i slobodu od cigareta. Nećete požaliti.

 

 

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE