Search
Close this search box.

Iskoristite prošla iskustva za kreiranje budućnosti na 12. Danu hipnoze

Upoznajte se s tehnikom hipnotičke revivifikacije koja koristi snagu vaših prošlih iskustava kako bi potaknula pozitivne promjene u sadašnjosti i budućnosti.

 

Kako bi bilo istražiti svoja bogata iskustva iz prošlosti za kreiranje ispunjenije, radosnije budućnosti? One koja se s lakoćom oblikuje, širi, razvija…pulsira životom? Kako bi bilo iskusiti kako je, u tako malo vremena, moguće osjećati se opuštenije, mekše, radosnije, energičnije…? Osjetiti kako je to kada je moguće izabrati željeni osjećaj…i smjer kretanja…?

Sve to (i još malo više…) omogućava nam hipnoza. Uz praktične alate i rješenja kojima obiluje, možemo potaknuti promjene u smjeru u kojem želimo. Saznajte kako na novom izdanju otvorenih vrata hipnoze u organizaciji Trening akademija za profesionalnu hipnozu i Hipnooo centra. Ovoga puta, tema Dana je vrijednost prošlih iskustava kod kreiranja budućnosti.

Metoda hipnotičke revivifikacije koju predstavljamo pokazuje kako vrlo brzo i kvalitetno možete doći do promjene smjera, jače motivacije, skoka u novu stvarnost korištenjem onoga što već imate – vaših iskustava. Prošle iskoristive situacije, načini ponašanja ili akcije koje ste poduzeli, ojačane kroz hipnotički trans mogu postati još malo svjesnije.  

Hipnotička revivifikacija je tehnika koja koristi snagu vaših prošlih iskustava kako bi potaknula pozitivne promjene u sadašnjosti i budućnosti. Kroz vođeni hipnotički trans, moguće je reaktivirati uspomene i osjećaje vezane uz uspješne trenutke iz vaše prošlosti. To vam omogućava da osjetite iste emocije i mentalno stanje koje ste tada imali, što može biti izuzetno motivirajuće i osnažujuće.

Ova metoda koju podučavamo na Hipnooo akademiji, a moći ćete više saznati o njoj i iskusiti je na 12. Danu hipnoze, funkcionira kroz nekoliko koraka: Prvi korak je identificirati ključna prošla iskustva koja su bila pozitivna i ispunjena uspjehom. Nakon toga, kroz vođeni hipnotički trans, hipnoterapeut ili hipnocoach će vam pomoći da se ponovno povežete s tim iskustvima.  Tijekom transa, osjećaji, slike i misli iz tih iskustava postaju intenzivniji i svjesniji. Ojačana iskustva integriraju se u vašu sadašnjost, pružajući vam veću snagu, motivaciju i jasnoću za postizanje budućih ciljeva.

Prijavite se na događaj i uživajte u iskustvima koje vam poklanjamo dvanaesti put na Danu hipnoze. Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja, kako o temi, tako i o školovanjima koje nudimo. Naravno, sve posjetitelje očekuju i seanse opuštanja!

 

25. 5. 2024.

P R O G R A M 12. Dana hipnoze

 

10.00 – 10:10 – Okupljanje

10:10 – 10:33 – Trans dobrodošlice

10:33 – 11:11  Predavanje Od nule do kule – značaj prošlih iskustava kod ostvarivanja budćih ciljeva

11:11 – 12:02 – Radionica hipnotičkog transa 

12:12 – 13:03 – Slatko osjećajno iskustvo za kraj – seanse za posjetitelje – pojedinačno vode hipnoterapeuti Hipnooo akademije 

13:13 – 14:04 – Dodjela diploma polaznicima Hipnooo akademije (samo za polaznike Hipnooo akademije)

 

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE NA 12. DANU HIPNOZE

Kratka povijest Dana hipnoze…

Počeli smo zbog Covida, ostali zbog vas!

“Virtualni dani otvorenih vrata hipnoze” kako smo ih inicijalno nazvali, počeli su u 12. mjesecu 2020. godine. Na tim danima smo bili online subotu i nedjelju po šest sati svakog dana. Tada, to je mijenjalo velesajamski rad (covid)… Imali smo raznolik program, a desetak terapeuta radilo je seanse opuštanja s gostima. Kako je corona slabjela, tako su i Dani postali Dan, ali ništa manje kvalitetan za sve posjetitelje. 

Teme kojima smo se bavili učinile su da široj publici dočaramo hipnotički trans, provedemo kroz revivifikaciju i regresiju, opustimo i još opustimo… zabava i radionički pristup temama, svakako je prilika da opušteno postavite i “najopasnija” pitanja o hipnozi i savladate, naučite u tih nekoliko sati nešto novo.

Namjera i ciljevi ovog projekta su da 

1. proširi polje hipnoze; 

2. promovira Hipnooo akademiju i hipnoterapiju kao rješenje i alat; 

3. osigura polaznicima Hipnooo akademije (prošlim i sadašnjim) iskustvo rada online; 

4. polaznicima predstavi kroz radionice hipnozu, samohipnozu i hipnoterapiju; 

5. otvori priliku da se novi polaznici škole ili klijenti podrobnije upoznaju s metodama rada i hipnoterapeutima.

6. stvara ugodno subotnje druženje i nezaboravno iskustvo! 

HIPNOOO TIM

Upoznajte nas, a mi ćemo vas s hipnozom

Naš tim hipnoterapeuta, coacheva i stručnjaka vodit će vas i po putu usmjeravati kako biste dobili najbolje od radionice i iskustva hipnoze. Svaki naš susret obiluje dodatnim vrijednostima, pa očekujte i poneku hipnotičku seansu, terapijsku pomoć i smjernice za jačanje željenih životnih uloga. Veselimo se druženju, rastu i igri! Prostor je siguran, uvjeti sjajni – vidimo se uskoro…

Josip Jelić

OSNIVAČ HIPNOOO AKADEMIJE
LIFE&BUSINESS HIPNOCOACH
HIPNOTERAPEUT
TRENER HIPNOZE

Hrvoje Felbar

profesor fonetike
HIPNOTERAPEUT
UČITELJ HIPNOZE

Sanja Subotić

psiholog i sociolog
Mindfulness & NLP MASTER HIPNOTERAPEUT/HipnoCOACH

UPOZNAJTE SE S NAŠIM HIPNOTERAPEUTIMA

Prigodom obilježavanja ovog Dana, pripremili smo i niz razgovora s bivšim ili sadašnjim polaznicima Hipnooo akademije, koji nerijetko rade i još neku vrstu terapije – psihoterapija, reiki, PEAT, homeopatija, BARS, bioenergija, astrologija,… 

Upoznat ćete (redom na slici): Sanju Subotić, Miroslava Kneževića, Helenu Rukavina, Martu Stanić Al Hassan Polović, Ivanu Đeković, Gauri Puri, Anu Božac, Sinišu Crljena, Ljiljanu Budiša, Barbaru Duboš, Jelenu Mićunović, Vedranu Kurjan Manestar, Natašu Žunić i Dijanu Crljen… 

Želja nam je da budući polaznici upoznaju prilike hipnoterapije kao profesije i mogućnosti poslovanja i rada.

Uz to, u goste nam dolaze još neki hipnoterapeuti iz svijeta…

Razgovore pratite redovito na našem youtube kanalu, facebooku i web stranicama…Uskoro i kao podcast!