Search
Close this search box.

Česta pitanja o virtualnom želučanom prstenu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

Kirurška ugrađivanja želučanog prstena, a u novije doba želučanog balona – kojima je cilj umanjiti kapacitet, tj. smanjiti prolaz u želudac pri unosu hrane – naišle su na niz poteškoća. Primjeri teških operacija ili slučajevi u kojima se prsten morao vaditi, umanjili su “trend” korisnika koji su “pokušali sve oblike dijeta”, ne bi li se riješili neželjenih kilograma. Dijete su dobre. Ali… Otklanjanje uzroka dugoročnije je rješenje. Sezonske dijete i neprestana borba – sad sam na dijeti, sad baš i nisam – redovito povećavaju napetost i produbljuju napore čineći svaku sljedeću dijetu izazovnijom, a uspjeh umanjen. Hipnoterapeutskim pristupom VIRTUALNI želučani prsten donosi ono najbolje bez operacije i boli.

Kako se ugrađuje virtualni želučani prsten?

Hipnoterapeutski pristup ugradnje želučanog prstena kakav prakticiramo djeluje na principu virtualne ugradnje kroz bezbolnu i brzu hipno seansu. Uz to, sugestije koje se daju kroz terapiju usmjerene su na ojačavanje podsvjesti i promjenu na višoj razini.

Ima li boli?

Naprotiv. Ovaj proces je izuzetno opuštajući i ispunjujući.

Postoje li nuspojave?

Nikakve. Nije zabilježena nikakva popratna pojava. Proces je siguran!

Hoće li hipnoterapeut imati kontrolu nada mnom?

Nikada. Hipnoterapeut ne može napraviti ništa da Vi radite stvari koje izvan seanse ne biste željeli.

Je li to pogodno za mene?

Ako imate višak kilograma i odlučili ste omršavjeti, onda je ovo pogodno za Vas. Izuzeci su osobe smanjenih intelektualnih mogućnosti, ili korisnici lijekova. Ovo je moguće utvrditi na samom inicijalnom razgovoru…

Hoće li djelovati?

Ključ uspjeha ste VI. Nijedan način mršavljenja nije uspješan ako Vi to ne želite. To nije čudo i čarolija – jednostavno ćete trebati poduzeti određene akcije i aktivnosti (s puno manje napora nego kod dijeta) – ali najbolje od svega je ŠTO ĆE VAM TO POSTATI UOBIČAJENO I NORMALNO! Hipno-prsten Vam pruža alate za mršavljenje.

Vi želite zdrav život. Želite zdravo tijelo. Pomoći ćemo Vam da krenete – iz zdravog duha (podsvijesti).

Kako i kada mogu početi?

Javite se za inicijalni razgovor na broj 091 5866697 ili pišite na e-mail.

Što ako… Postoji li jamstvo?

Kao i kod bilo kojeg medicinskog ili terapijskog zahvata, ne postoji potpuno jamstvo. Uspješnost ovisi o potpunoj angažiranosti klijenta. No, kod hipnoterapijskog pristupa potpuna predanost se dodatno pojačava sugestijama uspješnosti. Osnaživanjem. Promjenom navika i načina života, pa tako dobivenim alatom mršavljenje postaje lako i ostaje tako.

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE