Search
Close this search box.

Izmjene Uvjeta

Uvjeti korištenja koji slijede mogu biti izmijenjeni bilo kada prema potrebama vlasnika ove stranice. Pratite ovu stranicu da biste bili u tijeku. Svim našim korisnicima koji se pretplate na newsletter ili ostave bilo kakve podatke na stranici, pravovremeno ćemo slati informaciju o izmjeni Uvjeta korištenja.

Posljednja izmjena: 14.8.2019.

Uvod

Pažljivo pročitajte sljedeće Uvjete korištenja koje se odnose na vašu upotrebu ove web stranice i svih web stranica koje su dio našeg branda Hipnooo. Korištenjem ovih stranica prihvaćate ove uvjete korištenja. Pridržavamo pravo izmijeniti ove uvjete u bilo kojem trenutku, pa povremeno provjeravajte kako biste utvrdili promjene. Korištenjem stranica nakon što objavimo bilo kakve izmjene ovih uvjeta, prihvaćate prihvaćanje tih promjena, bez obzira jeste li ih pregledali ili ste o promjenama obaviješteni. Ako u bilo kojem trenutku odlučite da ne prihvaćate ove uvjete korištenja, nemojte upotrebljavati ovu ili bilo koju našu stranicu branda Hipnooo.

Vlasnici i prikupljači informacija

Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se na vašu upotrebu svih web lokacija i usluga u vlasništvu ili kojima upravlja Hipnooo (kolektivno “mi”, “nas” ili “naši”, uključujući www.hipnooo.eu, akademija.hipnooo.eu i bilo koju drugu web lokaciju kojom upravljamo ili posjedujemo, ili ćemo ih možda posjedovati ili koristiti u budućnosti (kolektivno, “Stranice”). Ako ne kažemo drugačije, sve reference na web stranice u ovim uvjetima korištenja uključuju sve takve stranice. Ovi uvjeti korištenja ne odnose se na vašu upotrebu nepovezanih web lokacija na koje se bilo koja web lokacija može povezati ili vas usmjeravati, kao recimo Youtube ili facebook.
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim uvjetima korištenja, obratite nam se na:

info@hipnooo.eu ili pišite na adresu: Centar hipnoze, Balokovićeva 73, 10000 Zagreb

Napominjemo da su ovi “Uvjeti korištenja” drugačiji i odvojeni od “Uvjeta i odredbi” povezanih s registracijom za bilo koji od naših događanja i seminara, škole ili radionice.

Ograničenja

Sadržaj naših stranica zaštićen je Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima i u vlasništvu su njihovih autora. Sve informacije na web stranicama zaštićene su od strane Hipnooo.eu/Centra za hipnozu. Ako nije drugačije navedeno, informacijama i materijalima na web stranicama možete pristupiti i osobno ih koristiti. Ne možete mijenjati, uređivati, brisati, prikazivati, prenijeti, prilagoditi, iskoristiti ili kopirati za distribuciju ili prodaju bilo kakvih podataka, materijala, zaštitnih znakova ili autorskih prava na web stranicama. Morate dobiti pisano dopuštenje od nas ili bilo kojeg drugog entiteta koji posjeduje intelektualno vlasništvo na web stranicama prije nego što objavite, distribuirate, prikažete ili komercijalno iskoristite bilo koji materijal s web lokacija. Korištenjem web-mjesta prihvaćate se pridržavati svih obavijesti o autorskim pravima ili drugih objavljenih ograničenja.

Poveznice

Ovi Uvjeti korištenja odnose se samo na naše web stranice, a ne na web stranice drugih tvrtki ili organizacija, uključujući one na koje se povezujemo. Ne održavamo, stvaramo, ne podržavamo i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, oglašavanje, proizvode ili druge materijale dostupne putem bilo kojeg drugog web mjesta, uključujući i one na koje se povezujemo. Ni pod kojim okolnostima nećemo biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakav gubitak ili štetu koja je uzrokovana ili navodno nanesena vama u vezi s vašom upotrebom bilo kojeg sadržaja, dobara ili usluga dostupnih na bilo kojoj drugoj web stranici. Ostale web stranice mogu se povezati s našim web lokacijama samo prethodnim dopuštenjem. Za traženje našeg dopuštenja možete nas kontaktirati na gore navedene kontakt podatke. Pridržavamo pravo odustati od bilo kojeg odobrenja odobrenog vama ili bilo kojoj organizaciji u kojoj odobravamo povezivanje s našim web lokacijama i tražiti prekid bilo koje takve veze prema bilo kojoj od web lokacija, po našem nahođenju u bilo koje vrijeme.

Forumi i rasprave

“Forum” označava bilo kakvu ploču s porukama, komentarima, sobu za chat, forum za recenziju korisnika ili drugu interaktivnu uslugu koja se pojavljuje na bilo kojoj web stranici i uključuje i javne ploče i privatne mape. Morate se registrirati u skladu s uputama koje ćete naći na web lokacijama kako biste dali doprinos bilo kojem forumu. Ne smijete objavljivati ​​na bilo kojem forumu ili slati bilo kojem drugom korisniku foruma ili našem osoblju bilo koji materijal koji je uvredljiv, vulgaran, prijeti, uznemirava, klevetnički, opsceni, narušava privatnost neke osobe, krši sva intelektualna ili druga vlasnička prava, ili bi na neki drugi način prekršio bilo koji zakon. Ne smijete koristiti nijedan forum na komercijalni način. Ne možete objavljivati ​​materijal koji traži sredstva ili reklamirati ili tražiti robu ili usluge. Ne možete objavljivati ​​materijal za koji se zna da je lažan. Ne možete objavljivati ​​poruke koje sadrže reklamiranje dionica. Ne smijete objavljivati ​​ili prenositi nikakve informacije, softver ili drugi materijal koji sadrži virus ili drugu štetnu komponentu. Nismo odgovorni za materijale koji se pojavljuju na bilo kojem forumu na web stranicama, osim za materijal koji je potpisao jedan od naših identificiranih predstavnika. Nismo odgovorni za odabir materijala koji su korisnici postavili zbog klevete, opscenosti, narušavanja privatnosti, kršenja autorskih prava ili zaštitnog znaka, točnosti ili bilo kojeg drugog razloga. Međutim, zadržavamo pravo izmjene ili uklanjanja poruka ili drugog materijala za koji prema vlastitom nahođenju smatramo da je kršenje, uvredljivo, nasilno, klevetničko, nepristojno ili na drugi način neprihvatljivo. Također zadržavamo pravo uređivanja materijala iz bilo kojeg drugog razloga. Bez obzira mijenjamo li ili uklanjamo takav materijal ili ne, korisnici su i dalje odgovorni za sadržaj svojih poruka ili objava. Objavljivanjem na web stranicama dajete (ili jamčite da je vlasnik takvih prava izričito odobrio) nama i / ili relevantnim povezanim društvima širom svijeta, trajno, neekskluzivno pravo na upotrebu vaših pitanja, komentara i objava u originalu ili uređivanju oblik, u televizijskim programima, knjigama, člancima, komentarima ili u bilo kojem drugom mediju koji je sada poznat ili kasnije razvijen. Također jamčite da posjedujete ili na drugi način kontrolirate sva prava na sadržaj koji ste objavili i da javno objavljivanje i korištenje takvog sadržaja od nas neće narušiti prava bilo koje treće strane. Uz to, jamčite da su se odrekla bilo kakvih “moralnih prava” u objavljenim materijalima. Nemate pravo na naknadu za bilo koji materijal koji objavite na web stranicama.

Registracija

Možemo, po našem nahođenju, obustaviti ili ukinuti registraciju bilo kojeg korisnika foruma ili općeg korisnika koji krši bilo koji od ovih Uvjeta korištenja, bilo koju od smjernica članova foruma ili bilo koje drugo ponašanje za koje prema našem nahođenju smatramo da nije primjereno.

Odricanje od odgovornosti

Informacije, usluge, proizvodi, reklamacije, teme o seminarima i materijali na našim web stranicama pružaju se “onakvi kakvi jesu” i bez bilo kakvih jamstava, bilo izričita ili podrazumijevanih. Mi se odričemo svih jamstava, izraženih ili podrazumijevanih, uključujući, ali bez ograničenja, na impliciranu učinkovitost ideja ili strategija uspjeha navedenih na ovoj web stranici kao i onih koja se pružaju u našim proizvodima ili našim sudionicima na našim događajima. Jedina iznimka su jamstva zadovoljstva i diplomiranja koja su jasno označena kao jamstva unutar naših stranica (akademija.hipnooo.eu). Ni mi, niti bilo koji od naših davatelja licenci ili dobavljača ne jamčimo da će bilo koje funkcije sadržane na web lokacijama biti neprekinute ili bez grešaka, da će se kvarovi ispraviti ili da web stranice ili poslužitelj koji ih učini dostupnima ne sadrže viruse ili druge štetne komponente. Ni mi ni bilo koji drugi odgovarajući davatelj licence ili dobavljač ne jamčimo i ne dajemo bilo kakve izjave u vezi s korištenjem ili rezultatima upotrebe usluga, proizvoda, informacija ili materijala na ovim stranicama u smislu njihove ispravnosti, točnosti, pouzdanosti ili na neki drugi način. Vi (a ne mi ili bilo koji drugi odgovarajući davatelj licence ili dobavljač) snosite cjelokupne troškove svih potrebnih servisiranja, popravaka ili ispravljanja u vašem sustavu. Važeći zakon možda ne dopušta isključenje podrazumijevanih jamstava, tako da se gore navedeno izuzeće možda ne odnosi na vas. Ne podržavamo, ne jamčimo za predavače, govornike, proizvode ili usluge ponuđene na web stranicama ili one na koje se povezujemo. Nismo stranka i ne nadgledamo bilo koju transakciju između korisnika i trećih pružatelja proizvoda ili usluga.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kojim okolnostima, uključujući, ali ne ograničavajući na nepažnju, mi ili bilo koji od naših davatelja licenci ili dobavljača nećemo biti odgovorni za bilo kakve posebne ili posljedične štete koje proizlaze iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala ili informacija na web stranicama ili sve proizvode ili usluge pružene u skladu s web mjestima, čak i ako ih se upućuje na mogućnost takve štete. Mjerodavno pravo ne može dozvoliti ograničenje ili isključenje odgovornosti ili slučajne ili posljedične štete (uključujući, ali ne ograničavajući se na izgubljene podatke), tako da se gore navedeno ograničenje ili isključenje možda ne odnosi na vas. Ni u kojem slučaju ukupna odgovornost prema vama ili bilo kojem od naših davatelja licenci ili dobavljača za bilo kakvu štetu, gubitke i uzroke radnje (bilo u ugovoru, odštetu ili na neki drugi način) ne prelazi iznos koji ste nam platili, ako ih ima, za pristup web stranicama.

Ni pod kojim okolnostima nećemo biti odgovorni, izravno ili indirektno, za bilo kakav gubitak ili štetu koja je uzrokovana ili navodno nanesena vama u vezi s vašim korištenjem bilo kakvih savjeta, robe ili usluga koje primite od gostujućeg govornika na našim web lokacijama ili na nekom od naših događanja.

Također nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja je uzrokovana ili navodno nanesena našim govornicima u vezi s prikazom njihove fotografije, imena ili biografije objavljene na našim web lokacijama ili u našim marketinškim materijalima.

Nedostatak profesionalnih savjeta

Informacije sadržane na web lokacijama ili dostupne na njima (uključujući, ali nisu ograničene na informacije sadržane na oglasnim pločama, u tekstualnim datotekama ili u chatovima) ne mogu zamijeniti usluge uvježbanih stručnjaka bilo kojeg području, uključujući, ali nisu ograničene na financijska, medicinska, psihološka ili pravna pitanja. Konkretno, trebali biste se redovito savjetovati s liječnikom u svim pitanjima koja se odnose na fizičko ili mentalno zdravlje, posebno u vezi s bilo kojim simptomima koji mogu zahtijevati dijagnozu ili medicinsku pomoć. Mi i naši davatelji licenci ili dobavljači ne dajemo nikakva jamstva koja se odnose na bilo kakvo liječenje, djelovanje ili primjenu lijekova ili preparata od strane bilo koje osobe na temelju podataka ponuđenih ili pruženih putem web stranice. Ni mi, ni naši partneri, niti bilo koja njihova pridružena društva nećemo biti odgovorni za bilo kakve izravne, neizravne, posljedične, posebne, primjerne ili druge štete koje mogu nastati, uključujući, ali ne ograničavajući se na ekonomski gubitak, ozljede, bolesti ili smrt. Sami ste odgovorni za svoje odluke, postupke i rezultate u životu, a vašim korištenjem web stranica pristajete da nas ni pod kojim uvjetima ne pokušavate smatrati odgovornim za takve odluke, radnje ili rezultate.

Odricanje od odgovornosti kod zarade

Kada se bavimo financijskim pitanjima na bilo kojem našem web-mjestu, videozapisu, biltenima ili drugom sadržaju, poduzeli smo sve napore kako bismo točno predstavili naše programe i njihovu sposobnost poboljšanja vašeg života ili rasta vašeg poslovanja. Međutim, ne postoji jamstvo da ćete dobiti bilo kakve rezultate ili zaraditi novac koristeći bilo koju našu ideju, alat, strategiju ili preporuku, a mi ne navodimo nikakvu “obogaćujuću shemu” na bilo kojoj našoj web stranici. Ništa na našim web stranicama nije obećanje ili jamstvo zarade. Vaša razina uspjeha u postizanju sličnih rezultata ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući vještinu, znanje, sposobnost, predanost, pamet u poslu, Budući da se ti čimbenici razlikuju ovisno o pojedincima, ne možemo i ne jamčimo vaš uspjeh, razinu prihoda ili sposobnost zarade. Sami birate svoje odluke i sami ste odgovorni za svoje postupke i rezultate u životu i poslu. Sve izjave usmjerene prema naprijed na našim web stranicama jednostavno su naše mišljenje i stoga nisu garancije ili obećanja za stvarni učinak. Treba vam biti jasno da po zakonu ne jamčimo da ćete postići bilo kakve rezultate na temelju naših ideja ili modela predstavljenih na našim web stranicama, a mi ne nudimo profesionalne pravne, medicinske, psihološke ili financijske savjete.

Roditeljsko dopuštenje

Web stranice nisu usmjerene prema djeci mlađoj od 13 godina i nećemo svjesno prikupljati osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Preporučujemo roditeljima da sudjeluju u istraživanju interneta i bilo koje internetske usluge svoje djece i da roditeljski nadzor svog preglednika koriste ograničiti područja interneta do kojih njihova djeca imaju pristup. Po našem nahođenju od korisnika mlađih od 18 godina možemo zahtijevati suglasnost roditelja ili staratelja za pregled određenog sadržaja, a korisnicima određenog sadržaja možemo ograničiti pristup određenom sadržaju. Slažete se da ćete se pridržavati bilo kojih takvih ograničenja i da nikome nećete pomoći da izbjegne ta ograničenja.

Sadržaj za odrasle

Na našim web stranicama povremeno ćemo razgovarati o zrelim temama i jeziku koji se odnose na osobni i profesionalni rast. Korisnici koji su neugodni oko takvih tema ili jezika objava, ne bi trebali koristiti naše web stranice.

Povjerljivost

Korisnici naših web stranica ovim prihvaćaju da su alati, procesi, strategije, materijali i informacije predstavljeni na našim web stranicama zaštićeni autorskim pravima i vlasništvom, tako da se korisnici slažu da na bilo koji način ne zapisuju, umnožavaju, distribuiraju, podučavaju ili ne uvježbavaju druge koristeći naše podatke bez našeg izričitog pismenog dopuštenja. Svaka neovlaštena upotreba ili distribucija naših web stranica zaštićenih koncepata, materijala i intelektualnog vlasništva od strane vas ili vaših predstavnika je zabranjena, a naš odvjetnički tim će poduzimati pravne radnje i tražiti potpunu naknadu ako se ovi uvjeti krše kako bi zaštitili svoja prava.

Razno

Ovim će se uvjetima upravljati i tumačiti u skladu sa zakonima Republike Hrvatske i, ako je potrebno, europskim zakonima, bez obzira na bilo koja načela sukoba zakona. Slažete se da će svako djelovanje u zakonu koje proizlazi iz ili se odnosi na ove uvjete biti podložno posredovanju u Hrvatskoj. Ako se bilo koji od ovih uvjeta upotrebe smatra nezakonitim, nevažećim ili iz bilo kojeg razloga neprovodivim, smatrat će se da se ova odredba može razdvojiti od preostalih uvjeta uporabe i neće utjecati na valjanost i izvršljivost preostalih odredaba. Ovi se uvjeti mogu izmijeniti samo objavljivanjem promjena ovih uvjeta korištenja na našim web stranicama.