Search
Close this search box.

Tretmani

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

Tretmani se izvode većinom pojedinačno (grupni se najavljuju). Broj tretmana se određuje po završetku svakog tretmana. Idealni rezultati se postižu u šest tretmana (stoga smo uveli “paket” tretmane). Učinkovitost tretmana se vidi odmah poslije tretmana. Tretman traje 60 – 120 min (ovisno o klijentu). U tretmanu aktivno sudjelujete (terapeut vas vodi kroz tretman).

Prvi tretman
Tretman se izvodi tri osnovne faze.
Uvodni razgovor – upoznavanje, info upitnik, upoznavanje sa procesom terapije.
Tretman – sjedite ili ležite i terapeut vas vodi kroz proces (Vi aktivno sudjelujete).
Kraj tretmana – po završetku tretmana Vi ste svježi i odmoreni i bilježimo vaše utiske i daljnje smjernice terapije.

PAKET TRETMANI“Di-stres paket” – namijenjen za poslovne korisnike koji žele podići nivo energije i kreativnosti da bi se mogli nositi sa poslovnim obavezama na učinkovit način. Po završetku tretman usvojit ćete odličan “alat” za cijeli život s kojim ćete razrješavati ili unapređivati stanja (stres, bol, samopouzdanje, koncentracija, navike, uvjerenja ) koja utječu na vaš poslovni i privatni život. Radimo programe za firme u skladu sa djelatnosti koja se obavlja (međuljudski odnosi, prodaja, izrada posl. strategije). Dolazimo na radno mjesto.  Paket uključuje šest tretmana.

“Sport paket” – namijenjen je sportašima bez obzira na status (profi ili amater) i uzrast. Današnji sportaši su u vrhunskoj tjelesnoj kondiciji. Ipak, to nije garancija uspjeha. Naučit kako u datom trenutku (i za vrijeme izvođenja) razriješiti određenu emocionalnu napetost koja ometa izvedbu (npr. anksioznost, trema, pad koncentracije, bol, povreda) je vrhunsko postignuće, jer garantira uspjeh. U prilici ste naučiti “alat-tehniku” kojom brzo i učinkovito razrješavate ili unapređujete osobine koje želite (za vrijeme izvedbe, za vrijeme treninga u slobodno vrijeme). Radimo s pojedincima kao i timovima sportaša, a po potrebi dolazimo na trening. Paket uključuje šest tretmana.

“Zdravlje paket” – namijenjen osobama koje žele razriješite konkretan problem psihofizičke prirode. Poželjna je dijagnoza liječnika. Bez obzira na godine i trenutno stanje usvojit ćete “alat” kojim ćete održavati svoje emocionalno zdravlje. Paket uključuje šest tretmana.

“Mršavljenje pket” – osobe čija težina prelazi 10 – 15 kg od uobičajene su većinom “emocionalne izjelice” ( nije pravilo). Rješavanjem te emocionalne komponente dobivate slobodu od prekomjernog jedenja.  Usvojit ćete “alat” za svakodnevnu primjenu u uspostavljanje emocionalne ravnoteže. Paket uključuje šest tretmana.

“Nepušač paket” – emocionalna napetost nam je postala navika i stoga da bi je na neki način “zadovoljili” posežemo za određenim supstancama kao npr. cigareta, kava, alkohol, kocka i tada konzumiranje te supstance postaje svakodnevna navika. Razriješavanjem emocionalne napetosti prestaje potreba konzumiranja supstance. Naučit ćete u toku terapije “način” da kontrolirate vaše emocije.
Paket uključuje 3 ili 6 tretmana (mogu biti grupni).

Za tretman nazovite telefonom ili emailom – ukoliko se ne javljamo ostavite poruku (vjerojatno radimo). Kod zakazivanja tretmana molit ćemo vas osnovne podatke o vašem cilju ili problemu.

Hipnoterapeut Josip Jelić

+385 91 5866697

Skype: josip.jelic5

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE