Tretmani

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

Tretmani se izvode većinom pojedinačno (grupni se najavljuju). Broj tretmana se određuje po završetku svakog tretmana. Idealni rezultati se postižu u šest tretmana (stoga smo uveli “paket” tretmane). Učinkovitost tretmana se vidi odmah poslije tretmana. Tretman traje 60 – 120 min (ovisno o klijentu). U tretmanu aktivno sudjelujete (terapeut vas vodi kroz tretman).

Prvi tretman
Tretman se izvodi tri osnovne faze.
Uvodni razgovor – upoznavanje, info upitnik, upoznavanje sa procesom terapije.
Tretman – sjedite ili ležite i terapeut vas vodi kroz proces (Vi aktivno sudjelujete).
Kraj tretmana – po završetku tretmana Vi ste svježi i odmoreni i bilježimo vaše utiske i daljnje smjernice terapije.

PAKET TRETMANI“Di-stres paket” – namijenjen za poslovne korisnike koji žele podići nivo energije i kreativnosti da bi se mogli nositi sa poslovnim obavezama na učinkovit način. Po završetku tretman usvojit ćete odličan “alat” za cijeli život s kojim ćete razrješavati ili unapređivati stanja (stres, bol, samopouzdanje, koncentracija, navike, uvjerenja ) koja utječu na vaš poslovni i privatni život. Radimo programe za firme u skladu sa djelatnosti koja se obavlja (međuljudski odnosi, prodaja, izrada posl. strategije). Dolazimo na radno mjesto.  Paket uključuje šest tretmana.

“Sport paket” – namijenjen je sportašima bez obzira na status (profi ili amater) i uzrast. Današnji sportaši su u vrhunskoj tjelesnoj kondiciji. Ipak, to nije garancija uspjeha. Naučit kako u datom trenutku (i za vrijeme izvođenja) razriješiti određenu emocionalnu napetost koja ometa izvedbu (npr. anksioznost, trema, pad koncentracije, bol, povreda) je vrhunsko postignuće, jer garantira uspjeh. U prilici ste naučiti “alat-tehniku” kojom brzo i učinkovito razrješavate ili unapređujete osobine koje želite (za vrijeme izvedbe, za vrijeme treninga u slobodno vrijeme). Radimo s pojedincima kao i timovima sportaša, a po potrebi dolazimo na trening. Paket uključuje šest tretmana.

“Zdravlje paket” – namijenjen osobama koje žele razriješite konkretan problem psihofizičke prirode. Poželjna je dijagnoza liječnika. Bez obzira na godine i trenutno stanje usvojit ćete “alat” kojim ćete održavati svoje emocionalno zdravlje. Paket uključuje šest tretmana.

“Mršavljenje pket” – osobe čija težina prelazi 10 – 15 kg od uobičajene su većinom “emocionalne izjelice” ( nije pravilo). Rješavanjem te emocionalne komponente dobivate slobodu od prekomjernog jedenja.  Usvojit ćete “alat” za svakodnevnu primjenu u uspostavljanje emocionalne ravnoteže. Paket uključuje šest tretmana.

“Nepušač paket” – emocionalna napetost nam je postala navika i stoga da bi je na neki način “zadovoljili” posežemo za određenim supstancama kao npr. cigareta, kava, alkohol, kocka i tada konzumiranje te supstance postaje svakodnevna navika. Razriješavanjem emocionalne napetosti prestaje potreba konzumiranja supstance. Naučit ćete u toku terapije “način” da kontrolirate vaše emocije.
Paket uključuje 3 ili 6 tretmana (mogu biti grupni).

Za tretman nazovite telefonom ili emailom – ukoliko se ne javljamo ostavite poruku (vjerojatno radimo). Kod zakazivanja tretmana molit ćemo vas osnovne podatke o vašem cilju ili problemu.

Hipnoterapeut Josip Jelić

+385 91 5866697

Skype: josip.jelic5

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE