Search
Close this search box.

Kako znati da ste odabrali dobar smjer promjene

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

“Dobrodošli u promjenu” je jedan od naših slogana, pozdrava, poziva.

Kako znati da je promjena baš sada i baš ovakva?

Zasipani opisima, slikama, iluzijama i riječima koje sjajno zvuče, u prostoru u kojemu svatko tvrdi da je nešto istina – po čemu pronaći tu srodnost, sličnost, usklađenost s nečim u čemu ćete biti svoji, a bolji, jači, sretniji, uspješniji?

Preskočit ću i reći da je osjećajnog karaktera. Intuitivno. Čitavo biće “rezonira” s idejom. I kako to izgleda? 

Kada se intuitivno spoji s nekim dijelom mašte i zazvuči logično i istovremeno se javi malo straha, nelagode od tog nepoznatog… prisjetite se – svaki put kada ste ušli u to nešto novo…, miris novog auta, otvaranje knjige i papir koji zamiriše, šum ogromnog vodopada koji se u šumi pojavi i protrnete od svježine,… kao nepoznati pogled na krovove poznate ulice s 15. kata zgrade prvi put, pogledi kolega na novom poslu dok još niste postali suradnici, prijatelji, ekipa za šank…, prvi susret uživo nakon online komuniciranja danima uz otkriće: “viši si nego u monitoru”,… onaj osjećaj iščekivanja ravan prvom poljupcu, ili kiselo-slatkoj probi kineske ili jalapeño meksičke hrane “ma nije ljuto, probaj…”

Možda je vama bilo ljuto, možda vam je dah stao na rubu zgrade, ili ste se s lakoćom privikli na taj skok s padobranom, bez da vrisnete (!). Kako god, iskustvo je vaše. Samo trebate probati…

Iskustva polaznika

Akademija je izvanredno mjesto za kroz posvećenost i porodičnu atmosferu dođete do fenomenalnih znanja iz oblasti hipnoze. Svaka preporuka. Najbolji ste!

– Miroslav Knežević, psihoterapeut, polaznik smjera hipnoterapeut


Naučio sam nove načine opuštanja i rješavanja napetosti, a uz naučenu samohipnozu lakše se koncentriram i nosim s privatnim i poslovnim problemima. Posebno me zanima regresija jer kroz nju otkrivamo inicijalne događaje i uzroke današnjih poteškoća. Hipnoterapeutski gledano, ona je izazov – kako postavljati pitanja i ne utjecati na sjećanje ili “vizije”. 

– Vladimir Vidović, hipnoterapeut

 “Prije nego što sam ušla u tajne hipnoze radeći kao stomatolog, mislila sam da se ljudi boje boli, ali nije tako. Oni se boje igle, bijele kute ili bušilice. Hipnoterapijom sam naučila kako pacijenta opustiti do te mjere da ne sudjeluje izravno u procesu koji se odvija u ordinaciji, a pri svakom sljedećem posjetu dolazi sve opušteniji”

– Diana Jagodić, dr.med.dent.

Hipnozu nisam dublje poznavala nije me ni zanimala… Dolaskom u Hipnooo akademiju promijenio mi se život. Pristup voditelja Hrvoja i Josipa prema meni kao polaznici rezultirao je promjenom moje osobnosti. Otkrila sam sebe, upoznala druge kroz sebe i to je moja najljepša životna odluka…

– Dijana Crljen, hipnoterapeut

Ljubav prema hipnozi seže iz školskih dana. Dolaskom u Hipno akademiju dobila sam dublje uvide u proces i mogućnosti bržeg, boljeg i svjesnijeg pristupa i nastupa u bilo kojoj životnoj ulozi.

– Suzana Kolarić, aromaterapeut & hipnoterapeut

Pomažem sebi i drugima. Naučio sam nešto novo o pristupu stvarnosti koja nas okružuje, i kako je doživljavati na pravi način i tako pomoći sebi i drugima. Nadam se da ćemo našu obitelj nastaviti održavati

– Sanmir Omerović, hipnoterapeut i hipnooocoach

Hvala na odličnom vođenju i znanju koje ste nam dali. Osjećam da je ovo samo početak. Osjećam da smo svi stvorili neku vrstu zajednice u koju se stalno možemo vraćati i nadograđivati je na razne načine. Veselim se novim počecima sa svima vama.

– Katarina Zaluški, psiholog i hipnoterapeut

Prije sam koristio neke energetske metode i dolaskom u Hipno akademiju spoznao sam kako ih implementirati u hipnotički proces. Bilo mi je bitno da ispravno naučim proces hipnoze i to sam i dobio, što je rezultiralo povećanim samopouzdanjem.
– Goran Herceg, hipnoterapeut

Kroz hipnozu sam spoznao specifične mogućnosti načina pristupa klijentima, uz sve one pristupe koje sam spoznao na tečajevima NLP-a, reikija, bioenergije. Osobno sam kroz školu dobio puno više znanja i mogućnosti pomaganja drugima.
– Siniša Crljen, hipnoterapeut

Jako lijepo, ugodno i nadasve korisno družiti se s vama. Jedna od stvari koje sam naučila: „Koliko god puta prođeš početni tečaj, uvijek ti je koristan i naučiš nešto novo.“ U svakom slobodnom trenutku s vama planiram prolaziti nove početne tečajeve.
– Gabrijela Prša, hipnoterapeut

Proces me potakao na razmišljanje, prevladavanje sebe i funkcioniranje u svijetu. Vaši savjeti i vođenje su mi pomogli da se razvijam. I čitava grupa je bila značajna u tome.
– Benjamin Drobina, hipnoterapuet

Hipnozu doživljavam kao transformativni alat kojim se možemo osloboditi programa i “okova” koji nas sprječavaju da živimo slobodan život, s fokusom na pozitivna iskustva i mogućnosti koje možemo ostvariti kao pojedinci. A mogućnosti su predivne i beskonačne… U školi sam stekla znanje o hipnozi koju sam počela primjenjivati na sebi i drugima, te su mi dostupni mnogi alati kojima se uvijek mogu vratiti i obnavljati znanje.
– Sanda G., hipnoterapeut

Škola temeljne hipnoze omogućuje nam, prije svega, da još više upoznamo sebe. Naučili smo što su i koja su stanja svijesti. Upoznali smo što je trans, kako ga postižemo, čemu služi te kako ga primjenjujemo za osnaživanje našeg identiteta ili u korist terapije. Josip i Hrvoje su potpuno posvećeni ovoj trans-misiji što se osjeti kroz cijelu školu temeljne hipnoze.
 – Z. L., hipnotizer i regresoterapeut

Tuđa iskustva mogu biti inspiracija. Vi imate priliku. Probajte u utorak 6. 9.u 19 sati bez obaveze iskustvo hipnoze…
Saznajte koji smjerovi kako izgledaju i kada počinju – i, najvažnije, što njima možete postići.

Sačuvajte Zoom link okupljanja:
https://us02web.zoom.us/j/82514262084?pwd=NHdMQ1RveHl3bjh0QTlORXhlUG1vUT09
ID okupljanja: 825 1426 2084    Lozinka: 060922

Upoznajte se s nama, a mi ćemo vas upoznati s hipnozom

Vaši učitelji hipnoze
Josip Jelić, hipnocoach i hipnoterapeut
Hrvoje Felbar, prof. engl. jezika i fonetike i hipnoterapeut

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE